آشنایی با پرنده قناری
قناری از خانواده سهرهها است و پرندهای وحشی و اغلب سبز و زرد رنگ است. این پرنده دارای رگههایی مایل به قهوهای در پشتش هست. البته این پرنده امروزه به انواع رنگها تکثیر میشود. در ادامه از این مطلب از baranpet بیشتر با این پرنده آشنا شویم.
قناری یکی از انواع پرنده های زینتی است که به دلیل آواز خواندن و داشتن رنگ های متنوع از گذشته تا به امروز طرفداران زیادی داشته است. این پرنده نژاد های مختلفی دارد و هر یک دارای توانایی و ویژگی ظاهری خاصی هستند.
تاریخچه پرنده قناری
پرنده قناری جزو پرندگان بومی جزایر قناری است، و به زبان لاتین با نام سرینوس کاناریا (Serinus Canaria) خوانده می شود. دریانوردان اسپانیایی در اواخر قرن پانزدهم میلادی، این پرنده را به اسپانیا آورده شد. و سپس به دیگر کشورهای اروپایی مانند ایتالیا، فرانسه و انگلستان راه یافت. تا قرن هجدهم خرید و پرورش قناری فقط در بین ثروتمند اروپا رایج بود. با تکثیر پرنده در قرن 18 به بعد، مردم عادی نیز شروع به نگهداری و پرورش قناری گرفتند.
خصوصیات ظاهری
طول این پرنده حدودا ۱۳ سانتی متر و فاصله نوک بال ها ۲۰ تا ۲۳ سانتیمتر و وزنش بین ۱۵ تا ۲۰ گرم می باشد. قناری ها در حدود ۱۵ سال عمر می کنند.
پرنده نر سری به رنگ سبز و زرد دارد که بخش های زیرین زردتر است. شکم و بخشهای مخفی زیر دم نیز تقریبا به رنگ سفید با خطوطی تیره در اطراف هستند و بخش های بالایی سبز و خاکستری با خطوط تیره می باشند.
قناری ماده نیز شبیه به نر ها هستند، اما سری خاکستری و سینه و بخش های زیرین آن ها زرد کمرنگ است. و پرندگان جوان بیشتر به رنگ قهوهای با خطوط تیره می باشند.
قناری یکی از انواع پرنده های زینتی است که به دلیل آواز خواندن و داشتن رنگ های متنوع از گذشته تا به امروز طرفداران زیادی داشته است. این پرنده نژاد های مختلفی دارد و هر یک دارای توانایی و ویژگی ظاهری خاصی هستند.
آواز خواندن
آواز خواندن یکی از دلایل محبوبیت این پرنده می باشد. طولانی ترین و زیباترین آهنگ ها متعلق به قناری های جنس نر است. قناری رولر یا نژاد هارز رولر پرندهای بهترین نژاد قناری برای آواز خواندن است.
مراقبت و تغذیه
این پرنده بیشتر مایل است زندگی انفرادی داشته باشد، اما در اواسط دوران پرورش خواهان جفت گیری می شود.
خانه برای هر پرنده عامل مهمی جهت زندگی سالم است، و البته برای قناری نیز داشتن لانه بسیار ضروری است. هر قناری باید قفس خود را داشته باشد؛ چون این پرنده نسبت به قلمرو خود بسیار حساس است و دوست ندارند با قناری دیگر هم خانه باشد.
نظرات
ارسال یک نظر